En aften i nostalgiens tegn

/Reklame-sponsoreret samarbejde med MomsterTest & All Things Live

-Koncert med selveste Bryan AdamsShine A Light Tour”

Back to 69′ kommer jeg aldrig, men jeg kan komme tilbage til sodavands diskoteket. Hvor rød og grøn sodavand herskede på bordene, samt øllerne var gemt i buskene udenfor 😉 En tid hvor mine dansemoves, kun foregik frem og tilbage. Hvor alle os tøser, stod i en stor rundkreds og vi fyldte hele dansegulvet. Skreg som vilde grise, når sangen “Summer of 69” blev sat på og hvor de skrigende farvede benvarmere var en del af outfittet.

Skal du med til koncert?

Bryan Adams spiller i Forum København, tirsdag den 17/3-20 og hvem fanden ville ikke gerne føle, de er tilbage på pigeværelset foran spejlet, med hårbørsten i hånden og skråle med på mor og fars Bryan Adams cd. Jeg skreg som en lille pige, da jeg fik nyheden fra MomsterTest, at jeg skulle til Koncert!

Hvis du også gerne vil opleve det magiske, ved at opleve LIVE musik og opleve det, der engang var dit teenager crush, så er der stadig flere billetter at hente.

Billetterne finder du lige HER

Der er bare et eller andet magisk, ved at opleve LIVE musik. Flere tusind mennesker, er samlet på ét sted, præcis for at opleve det samme. Det er sku’da magisk!

Mommytime

Jeg glæder mig til, at skulle have en aften uden børn. En aften, hvor det KUN er mor her, der skal skeje sig ud, sammen med 9 andre Momster mødre. En aften vi alle ser frem til, er jeg ret sikker på 😉 Jeg glæder mig til at opleve Bryan Adams, stå på scenen og synge for fylde hammer. Med en øl i min hånd og ikke føle mig som MOR, men som STINE, vil jeg skråle med på de velkendte sange (stakkels dem der står tæt på, jeg ejer ikke en sangstemme)

Jeg skal have en aften, uden babymos og uden en lunken kop kaffe, fordi krudtuglerne ikke ville sove til tiden. En aften uden gylp, langt ned af ryggen og en aften, hvor jeg for en gang skyld, nåede i bad og ligge en nogenlunde make-up 😉

Måske ses vi 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen