Forår betyder nyt overtøj

Indeholder affiliate links

Vinteren går på hæld og det betyder, at den tunge slidte flyverdragt, skal pakkes væk. Nyt overtøj skal finde sin plads, på knagen i gangen. Emil er en bulder basse, elsker vandpytter og mudderhuller. Det betyder at, hans overtøj skal være slidestærkt, men ikke mindst, kunne holde ham varm og tør.

På tur i naturen

Vi bruger rigtig meget tid på, at være udenfor. Emil er en rigtig ude dreng og hver dag når vi går tur med hunden, skal gummistøvlerne trækkes på og der skal hoppes i vandpytter. En tur forbi den lokale legeplads, er også noget v benytter os, rigtig meget af. Her er der gynger, små legehuse gemt mellem træer og buske. Sandkasse med masser af legesager, men der er også store vandpytter.

Så er det altså, på med regntøjet og gummistøvlerne, for ellers har jeg en meget våd og kold dreng bagefter. Det regntøj Emil har lige nu er han vokset ud af, så vi skal altså et smut forbi Babysam.dk og finde et smart sæt. I hvert fald i sæt, som kan holde hele denne sæson, også sommeren med.

I dagplejen er de også rigtig meget ude i naturen. De tager gerne på mange gåture, i både skov og på natur legepladser. Her skal regntøjet altså også kunne holde. Det er ikke kun regntøj, vi skal have fundet, vi skal også finde termotøj. Flyverdragten er snart for varm, så derfor et lækkert sæt termotøj, som kan holde vinden ude. På de dage det ikke regner, er termotøj fantastisk som overgangstøj.

Klassisk look, her i foråret

Vi går i morgen, ind i foråret og jeg håber, vi snart kan få solen at se. Mærke dens stråler i ansigtet og vi rigtig kan komme ud og lege. Håber at vi sådan rigtig, kan pakke flyverdragten væk og komme i noget let termotøj. Emil bevæger sig bare lidt bedre, i noget overtøj som ikke er så tungt.

Han kan bruge så meget tid på, at lege på legepladsen, så derfor skal det også være noget ordenligt overtøj vi skal have fundet. Vi er nok, til det helt klassiske look. Termotøj i mørkeblå, ikke så sart farve. Emil er jo som sagt en bulder basse, så hvis han skulle rende rundt i lyseblå eller lysegrøn, ville han se enorm beskidt ud ret hurtigt. For at “begrænse” det lidt, vil jeg altså vælge en mørk farve. Vi har prøvet en lys, men det fungerede ikke så godt.. Haha.. Som mor, finder man hurtigt ud af, hvad der ser godt ud på bøjlen, men hvad der så fungere bedst, rent praktisk.

Stort udvalg

Vi køber gerne hos Babysam.dk, da jeg synes de har et stort udvalg. Der er forskellige brands og der er noget for en hver smag og pengepung. Du finder Regntøj og termotøj, men også rigtig meget andet. Babysam.dk har alt hvad en småbørnsfamilie, lige står og mangler. Er du på udkig efter andet end bare overtøj, er det her et godt sted at kigge.

Du finder deres regntøj og termotøj lige HER

Rigtig god fornøjelse med at finde, det helt rigtige overgangstøj til børnene. Alt i mens krydser jeg for, at foråret snart spire frem 😉

Vil du se mere fra Babysam.dk?…

TRYK HER

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen