Mommytime hver torsdag

Reklame

Vi kender det alle sammen, enten har vi ikke tid, fordi både arbejde og børn, skal gå op i en større enhed, eller også er det bare for besværligt, med en baby på armen at skulle shoppe tøj. Hvorfor så ikke shoppe tøj hjemmefra og du rent faktisk kan se LIVE, hvad du køber? Det er lige præcis dét Lamourshop.dk gør, hver torsdag aften

Lamourshop.dk sælger tøj til modne kvinder og meget af deres tøj, har god pasform, så der er plads til mor-dellen og er ammevenligt. De sælger deres tøj, på en ny måde, men for den travle mor/kvinde, er det på en helt oplagt måde. Hvilken mor ville ikke elske, at kunne shoppe tøj klokken 20.00 om aftenen? Børnene er puttet, du har sat dig godt i sofaen med mobilen eller computeren, en god kop kaffe og så skal der shoppes løs. Om ikke andet, er det en god grund til lidt mommytime 😉

Lamourshop.dk går LIVE via facebook. Her bliver der hver torsdag, vist nye styles, til meget budget venlige priser, vil næsten påstå at en enlig mor på SU, kan være med på de priser! Du ser tøjet blive vist frem LIVE og du kan til enhver tid, spørge løs under LIVE session og vil blive besvaret hurtigst muligt. Der er dog begrænset antal + ikke alle størrelser findes på hver style. Alt dette bliver oplyst undervejs.

Så hvis du ikke lige ved, hvad du skal lave hver torsdag aften, skal du da helt klart følge med hos Lamourshop.dk, når de går LIVE.

Følg Lamourshop.dk på Facebook lige HER

*Her vil du blive inviteret til deres LIVE auktion hver torsdag, såfremt du følger deres Facebook side.

Du kan også købe via deres webshop, dog er det ikke de samme varer, som du finder på LIVE auktionerne om torsdagen.

Webshop finder du HER

Skal du med til LIVE på torsdag?…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen