Personlige gaver

Reklame

Hos Ottendal finder du en mase lækre produkter. Du finder blandt andet, forskellige nøgleringe, som du selv kan designe, med navn eller med de ord, der betyder allermest. Du kan altså her finde eller lave en personlig gave.

Far gave

Jeg er personligt selv, ret vild med de her nøgleringe i læder. Jeg købte en til min kæreste, som en slags barselsgave til ham. Her stod der “FAR ♥” En smuk tanke og et tak, fordi vi skulle være forældre til nummer to. Han havde ønsket sig sådan en nøglering længe, derfor også oplagt, at købe en til ham. Han blev rigtig glad for den og den pryder, nu hans nøglebundt, samt han bliver husket på hverdag, at han er FAR til to.

Du finder nøgleringe HER

Nøgleringene findes i forskellige størrelser, farver og du finde også nøgleingen, i en hjerteformet model. Du kan nemt, finde lige den der passer, til det du skal bruge.

Suttesnor

Du finder suttesnoren HER

Skal du til barnedåb eller har du en veninde, der lige har født, så er en suttesnor fra Ottendal helt oplagt. En læder snor, hvor du kan få skrevet navn, dato eller nogle symboler på. Den passer til alle slags sutter. Jeg er i hvert fald hel vild med denne suttesnor, i et klassisk nordisk design ♥

Du finder kan finde flere produkter fra Ottendal lige HER

*Brug min personlige kode og få 5% på dit køb

*OBS min kode gælder også nedsatte varer

Rabatkodestin5

Nemme og ret så fine personlige gaver. Hvem vil ikke blive glad for enten, at få en nøglering eller en suttesnor, til sit lille barn. Jeg vil i hvert fald, blive rigtig glad. Så er du til nordisk design, kig forbi Ottendal og lad dig blive inspireret.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen