Kald mig bare LORTEMOR

Hvor fanden skal jeg starte?.. Det her Corona-pis, er da bare ved at kvæle mig! I know, i know.. Jeg har selv valgt at få to små børn, men jeg har da ikke valgt, at vi skulle være hjemme i SÅ lang tid! Når det så er sagt, så føler jeg mig virkelig, som verdens dårligste mor! En mor der skælder ud, en mor med minus overskud og en mor, der bare er ved at gå ud, af sit gode skind.

Emil kræver rigtig meget, en dreng på 2 år og en dreng, der bare ikke ejer tålmodighed. Lige nu er han også bare, i den alder hvor trodsighed og selvstændighed, har taget over i stedet for fornuften. Helt ærligt, nu har vi været hjemme, i knap 4 uger og mit hoved springer snart. Jeg er virkelig snart LOST på, hvad vi snart skal finde på herhjemme. Sidder man der og får rigtig gode idde fra alle andre, men Emil han gider da bestemt ikke, alt det klippe klister. Trylledej er noget man spiser og maling er noget, der giver kroppen en helt anden farve.. Can you see my problem?

I julegave fik han en Ipad, af mormor og fufar (morfar) Og det er lige præcis her, jeg får dårlig samvittighed. Ungen gider ikke andet end, den skide Ipad og så får han lov. Jeg føler det er så forkert af mig, men på den anden side, hvem fanden gide at hører på ungen skriger, som en anden stukket gris? Det er bare den nemme løsning, at stikke ham Ipad’en, smile og tænke “Det går jo nok, det er jo bare i mens der er lockdown” og sidde bagefter med tanken om, at nu tror han jo helt bestemt, han altid må!! ÅH NEJ…

Fordi han ikke blive aktiveret, som han gør i dagplejen, er han bare så strid. Han gør præcis, som han selv lyster og jeg tror sku’, der er nogle som har puttet, vat i hans ører. Hører efter, det gør man i hvert fald ikke. Det er så her den sure mor, kommer på banen. Synes bare jeg ikke laver andet, end at sige “nej, nej nej..” og “Hold så op!” Han nærmest også nægter at sove, men øjnene er både røde og lige ved, at lukke i, men sove, nej tak mor. Efter længere brydekamp og en lang forhandling (selvfølgelig til barnets fordel) Ligger han sig til at sove. Har moren her, så overskud til at oprydning og tøjvask? Nej! jeg ligger mig fladt på sofaen og glor min yndlings serie. Bare jeg tænker på, at finde støvsugeren frem, gør mig endnu mere træt, end jeg er i forevejen.

Emma er ved at få tænder og alle mødre ved, at det er det værste! Sur pyler baby, der kun vil hænge på din arm og så snart du prøver at sætte baby på gulvet, udbryder det i skrig! Du tager baby op og baby har nu det største smil. Shit, det trækker tænder ud!

Nøj, hvor jeg bare missunder, alle jer overskudsmødre! Hvis de altså reelt findes? Nogle dage er bedre, end andre dage og nogle dage, er jeg da også hende den overskuds agtige. Hende er både bager boller og vasker gulv samtidig, ovenikøbet danser til “Åh abe” sangen, med begge børn på armen. Sådan en mor, ELSKER jeg at være ♥ Men lige nu, må jeg tage til takke med hende – LORTEMOR!

Føler I jer også som, en lorte mor nogle dage?

2 kommentarer til “Kald mig bare LORTEMOR”

  1. Vi kan ikke være den bedste udgave af os selv hver dag. Imorgen er en ny dag, sænk barren oh slut fred med at der er gode dage og dårlige dag på alle matrikler – virtuel kram til dig

    1. Det er jeg godt klar over, at vi ikke altid kan være lige overskud agtig mødre. Synes bare det er lidt ekstra hårdt, i disse tider, da jeg står ret meget alene, med begge børn.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen