Duften af sommer

Indeholder affiliate links

Gå sommeren imøde med din favorit duft. Hos Sephora finder du lige nu, alle de kendte mærker og velkendte duft. Lige nu kan du endda spare op til 25% på din yndlings parfume. Ingen undskyldning for ikke at dufte godt til sommer. Jeg elsker parfume, men ofte har jeg svært ved at finde den helt rigtige duft. Den duft som bare bliver hængende og som bliver en del af mig. Det er svært at vælge, så har flere favoritter! Her er nogle af dem.

Kampagne: Beautiful Easter – op til -25% på parfumer. Gælder på 30 ml og op, køb 1 spar 20%, køb 2 og spar 25%.Gælder t.o.m. 12 april 2020

  1. DIOR j’adore
  2. DOLCE&GABBANA light blue
  3. DIOR dior addict

Jeg ved ikke om jeg bare er gammeldags og om det bare, var noget teenager halløj, men jeg sprøjter altså stadig, min parfume ud i rummet og skynder mig ind, i regnskyen af duft (hvis den vel og mærke er der, eller om det bare siger puf og væk var det) Aner ikke om det har nogle effekt, men det har jeg overbevist, mig selvom at det har, i hvert fald på de dage, hvor jeg ikke ønsker at dufte, af samtlige rosen buske på én gang. Ellers er jeg typen, der ikke spare på dråberne, den kan næsten ikke få for lidt, I know, jeg er bare hende typen, man hader at stå bag ved i køen (eller foran) – Men jeg elsker mine parfumer!

Find andre gode dufte LIGE HER

Sephora

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen