Min top 5 mor liste – PODCAST

Jeg har aldrig hørt, så meget podcast som jeg gjorde, da jeg var gravid med Emma. Jeg fandt en indre ro, i at lytte til de fantastiske og nogle gange, uhyggelige historier. Finder det inspirerende og der er ofte, gode idéer at hente. Man finder også ud af, at man rent faktisk ikke er så skide mærkelig, andre har faktisk samme tankegang, som du selv har. I hvert fald, har jeg taget det med podcast, til mig igen og håber denne lille liste, kan give lidt inspiration til jer ♥ Grib fat om en god kop kaffe, sæt dig til rette i din yndlings stol og lad dig falde hen, i de inspirerende stemmer.

Her er mine 5 yndlings, som jeg nyder at følge og lytte til

  1. FÅRKING FAR

En podcast med Mattias Hundebøll, som tager kendte fædre ind til en snak, om det at være far. Her får du som mor eller kommende mor, et fint indblik i faderens verden. Det er både hylende morsomt, men mest af alt, ret så spændende at du som kvinde, får lov til at kigge direkte ind i en mands hjerne. Hvorfor gør han som han gør? Hvorfor siger han som han siger? Hans følelser og tanker, sidder helt ude på tøjet i denne podcast. Hvordan fungere andres partnerskab og forældreskab, måske du kan finde inspiration? eller måske er jeres lille familie, slet ikke så mærkelig alligevel.. Det her er i hvert fald min favorit nr. 1

2. GURO

Denne handler, om at reflektere på livet, men mest af alt venskab! Venskabet mellem Gunnvør og Rosa, som står bag denne skønne podcast. Hvordan har deres lange vanskab påvirket dem og hvordan er de hver især mødre? Store og små hverdags problemer, bliver taget op og snakket til ende. Elsker, elsker, elsker, at lytte til de to.

3. MØRKELAND

Nu er vi ovre, i den helt anden vejbane. Fortællinger om mord, fra Danmark. Faktisk vaske ægte true crime! Jeg har et eller andet med krimi, især de ægte. Jeg bliver helt betaget og lidt detektiv agtigt, sådan er det også med de to, skønne kvinder der står bag, denne podcast. Hver uge kommer der nye historier, så hvis du er til god krimi, er det her et godt sted at starte.

4. SITTER

Signe Lindkvist og Iben Hjejle snakker, om alt det skæve og aktuelle emner. Med deres helt igennem fine og sjove humor, er det vildt tankevækkende og noget så inspirerende, at lytte til deres samtaler. De tør sige hvad de mener og det er så fedt, at blive inspireret af to stærke kvinder! Anbefaler klart denne podcast.

5. OM SØNDAGEN GRÆDER VI

Denne podcast er til de søndagsramte. Den starter altid med en prosa, med udgangspunkt i dagens emne, som gerne omhandler alt det velkendte i vores hverdag, men som vi måske ikke tør sige højt. Hella Joof og Marie Louise Tüxen mener, at mennesket har brug for 3 elementer, for at udholde søndagen: Tilgivelse, ensomhedsfordrivelse og salt. Elsker simpelthen deres måde, de kan røre mig på. Den måde de formår, at få mig til at tænke på, men mest af alt, om søndagen græder vi sammen!

Håber det kan give jer lidt inspiration, til at lytte til nogle (synes jeg) helt fantastiske podcast. Vi står jo alle i denne båd, med at være hjemme lidt endnu og hvad er så mere oplagt, når de små sover lur? HØRE PODCAST….

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen