Velkommen tilbage til mig – Og hvem er jeg egentlig?

Follow my blog with Bloglovin

Jeg har skrev rigtig meget under min barsel, men den sluttede lidt brat, i sommers 2020. Jeg fik et tilbud om et nyt job, som jeg på daværende tidspunkt, ikke kunne sige nej til, at det så ikke lige blev min leve vej alligevel, er en helt anden snak – Men barslen sluttede en måned før, så det med at skrive, blev sat lidt på hylden.

Det var svært lige i starten, at få “det nye liv” til at hænge sammen. Mor her skulle lige pludselig ud af døren, med begge børn på armen, samtidig med at make-up’en skulle sidde lige i skabet. En kaffe i hånden og så afsted, til dagplejen og jeg på job. Lange dage, hvor børnene blev afleveret som nogle af de første, men blev så også bare hentet, som de sidste. Må ærligt indømme, at nogle dage havde samvittigheden det ikke skide godt. De lange dage på kontoret og et ekstra job hver anden weekenden, gjorde det altså ikke helt muligt for mig, at komme igang med at skrive. Computeren blev pakket væk i skabet, da den havde stået længe nok på spisebordet og samlet støv.

Nu er jeg endelig tilbage, har fundet mit overskud igen! Samtidig har jeg skriftet karriere, nu arbejder jeg indenfor sundhedssektoren, tænker endda på at tage en uddannelse som SSH (social og sundheds hjælper) Har fundet en indre ro, i dette fag. Jeg ELSKER faktisk at gå på arbejde hver dag. Har ingen lange dage og det går fuldstændig i spænd, med børnene. Jeg har altid, siden mine teenager år, arbejdet indenfor detail og butiks branchen. Ved et tilfælde og en smule held, får jeg altså et weekend job, som hjælper i hjemmeplejen. Følte desværre ikke, at det nye job kunne give mig noget godt, og var så heldig at komme på fuldtid i hjemmeplejen. Troede ikke det ville være mig, men minsandten om ikke det er blevet mit kald.

Glæder mig over, at jeg nu er igang igen, her på bloggen! – Og her får i lige nogle små facts om mig

jeg elsker… Mine to troldeunger. Tiden med familien. Min kæreste. Duften af sommerregn. Jordbær. Saltede mandler. Lange gåture. Sko. Varmsede striktrøjer. Duften af nybrygget kaffe. Solnedgang ved stranden. stærk mad. Romantiske komedier. Paris. Brugskunst. Storbyer. Et glas vin. Barer tær i græsset. Iskaffe. Fashion. Fransk landidyl. Kold øl på en sommerdag. Naturen. Nutella madder. Surdejsbrød med tandsmør. Slowly days. Oplevelser. Minder. Tulipaner. Min dyne. Veninde hygge.

Så velkommen tilbage til mig…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen